Tafeltennis Veenland/Bijmaat kampioen 1e klasse!


Afgelopen zomer eindigde de tafeltennis samenwerking van het 1e jeugdteam met Woerden. Bijmaat uit Huizen reageerde enthousiast op de toenadering: een nieuwe combinatie was geboren. En meteen succesvol! Gecoacht door Derk en Pieter werden op 1 na alle wedstrijden gewonnen door Victor, Martijn, Teun en Noah. De laatste was nog een beetje spannend. De voorsprong was 5 punten, er diende dus minstens 3 wedstrijden gewonnen te worden van Over het net uit Amersfoort, dat op de 2e plaats stond. Het lukte glansrijk: met 7-3 werd duidelijk wie de ware kampioenen waren.

Landelijk C

In het komende voorjaarsseizoen zullen ze voor het eerst in de landelijke competitie spelen. In het afgelopen seizoen was de thuisbasis Wilnis, in het voorjaar wordt dat nu Huizen. Gezien de zeer jonge leeftijd van een paar en de al geziene talenten en ontwikkeling ervan voorspellen we een verdere groei hierin. Een speciale vermelding verdient Martijn, die 26 van de 27 partijen won: zijn extra trainingsarbeid bij de bond en in Uithoorn betaalde zich uit.

Ook tafeltennissen?
In maart start Kies je sport en dan kunnen nieuwe jeugdtalenten zich bij ons melden om ook hun talent te testen. Kan eventueel nu ook al elke vrijdag om 19 uur in Willisstee.


Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/tafeltennis-nieuws/veenland-bijmaat-kampioen-1e-klasse/