Volleybal

De afdeling volleybal van Veenland heeft twee heren seniorencompetitieteams die spelen in de 2e en 3e klasse van de Nederlandse Volleybal Bond. Veenland heeft geen jeugdafdeling en sinds het seizoen 2019-2020 helaas ook geen damescompetitieteam meer, wel is de afdeling volleybal een gezellige mix van mannen en vrouwen recreantenspelers rijk. Omdat alle leden op dezelfde avond (donderdag 20:30 – 22:00 uur) over drie velden verdeeld trainen kennen wij elkaar bij Veenland en heerst er een gezellige sfeer. De thuiswedstrijden van de competitie teams worden gespeeld op vrijdagavond, de uitwedstrijden op verschillende avonden. Zowel de trainingen als de thuiswedstrijden vinden plaats in Sporthal de Willisstee aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.

Corona-nieuws: Vanaf 1 juli mogen we weer volleyballen! Leden hebben een nieuwsbrief ontvangen met de regels. De afdeling maakt graag gebruik van de openstelling van sporthal Willisstee deze zomer, je kunt je gemiste uren dus ‘inhalen’. Afdelingscommissaris Floor kan je meer informatie geven als je vragen hebt.

Ben je geïnteresseerd in de competitie of recreanten groep? Kom gerust eens langs op de donderdagavond om te zien wat Veenland volleybal voor jou kan betekenen. Je mag drie avonden vrijblijvend mee trainen om de sfeer te proeven.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/volleybal/

Contact Volleybal

Commissaris van afdeling Volleybal is Floor Groenendijk, telefoon 06-46047130. E-mail Volleybal Lid worden? Klik hier.

Contactformulier Afdeling Volleybal

Fotoalbum Volleybal

Dit is het fotoalbum van afdeling Volleybal!

Nieuwsbrieven

     

Volleybal Teams

Veenland heeft twee seniorenteams in de NeVoBo competitie. Daarnaast is er een enthousiaste recreantengroep.

Wedstrijdprogramma/scheidsrechters Volleybal

Wedstijdprogramma- Zaaldienst Programma scheidsrechters Willisstee 2018-2019 –