Tafeltennis

I.v.m. Corona hebben we een aantal regels opgesteld waar elke speler zich aan dient te houden: Protocol tafeltennis. Daarnaast zijn er ook richtlijnen opgesteld door onze sport locatie Willisstee en het bijbehorende café Stee Inn: Richtlijnen Willisstee en café Stee InnJeugd (vanaf 7 jaar) kan op de vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 komen tafeltennissen bij Veenland onder deskundige begeleiding van onze trainers. Indien het binnen de training past, wordt er ook gebruik gemaakt van een tafeltennisrobot.

Competitie: Momenteel hebben wij geen jeugdteams die in de jeugdcompetitie van de NTTB mee doen. In het recente verleden hebben we voor de competitie samengewerkt met TTV Woerden (NTTB afdeling Midden) en TTV Huizen (NTTB landelijk). De competitie vind over het algemeen op zaterdag plaats.

Toernooien: Zodra het weer is toegestaan is het mogelijk om mee te doen met door de bond georganiseerde toernooien. Voorbeelden hiervan zijn de mini-meerkampen, afdelingskampioenschap en het midden meerkamp. Deze toernooien vinden over het algemeen in het weekend plaats.

Senioren (vanaf 18 jaar) spelen recreatief en in de competitie van de Afdeling Midden van de NTTB. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond in de Willisstee gespeeld. De uitwedstrijden worden over het algemeen doordeweeks gespeeld, hierbij is de speelavond / -middag afhankelijk van de ontvangende vereniging. We proberen het met de bond zo te regelen dat de meeste uitwedstrijden ook op vrijdag avond worden gespeeld. Competitie en training voor de senioren is: Vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur (op competitie avonden 23.00 of 24.00 uur).

Veteranen sinds 2011 is er een trouwe groep die tegen een gereduceerd tarief onderling te spelen. Zij spelen op: vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Als je geïnteresseerd bent, kom eens langs op vrijdag om een balletje te slaan. Deugdelijk binnensportschoeisel zelf meenemen, een batje hebben wij wel. De eerste paar keer kun je vrijblijvend mee spelen om eens te kijken of het bevalt.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/tafeltennis/

Contact Tafeltennis

Commissaris van afdeling Tafeltennis is Gerrit van Veen. E-mail Tafeltennis Lid worden? Klik hier.

Jeugd Competitie

Momenteel hebben we geen spelers die namens Veenland in de landelijke/regionale jeugdcompetitie spelen.

Jeugd Informatie

Trainingsavond: De jeugd traint elke vrijdag avond onder deskundige leiding van 19.00 tot 20.00 uur in zaal C van Willisstee. I.v.m. de Corona maatregelen is dit tijdelijk vervroegd naar de middag van 15.30 tot 17.30 uur. Jeugd competitie: Momenteel hebben wij geen jeugdspelers die voor de jeugdcompetitie namens Veenland uitkomen. Ouders, broertjes & zusjes, vriendjes …

Senioren Competitie

Tegenwoordig doen we mee in zowel de duo- als reguliere competitie met in totaal 5 teams. Momenteel is het helaas niet mogelijk om hieronder de tussenstanden uit TTapp af te beelden. 2e klas DUO Open op nieuw tabblad. 3e Klas DUO Open op nieuw tabblad. 4e Klas Open op nieuw tabblad. 5e Klas DUO Open …

Senioren Informatie

Trainingsavond De senioren trainen elke vrijdag avond trainen  van 20.00 tot 22.00 in zaal C van Willisstee. Op competitie avonden en bij toernooien hebben we de zaal wat langer ter beschikking. I.v.m. de corona maatregelen kan er tijdelijk niet worden getraind en is de competitie voortijdig beëindigd.  Veteranenmiddag Een trouwe groep veteranen speelt op vrijdag …