Tafeltennis

Jeugd vanaf 7 jaar kan terecht bij de afdeling Tafeltennis van Veenland op: Vrijdagavond van 19:00 tot 20:00.

Daarnaast speelt onze jeugd (samen met spelers van Woerden) ook in de competitie van Afdeling Midden van de NTTB. In het voorjaar spelen we onze thuiswedstrijden in Wilnis en in het najaar in Woerden.

Vervolgens is het ook mogelijk om mee te doen met meerdere (door de bond georganiseerde) toernooien. Voorbeelden hiervan zijn de mini-meerkampen, afdelingskampioenschap en het midden meerkamp. Deze toernooien vinden over het algemeen in het weekend plaats.

Corona-nieuws: Vanaf 1 juli mag weer tafeltennis worden gespeeld, zij het onder voorwaarden. De afdelingscommissaris legt je de regels graag uit. Je kunt de hele zomer terecht in sporthal Willisstee omdat de zaal gedurende de zomer open blijft. 

Senioren (vanaf 18 jaar) spelen recreatief en in de competitie van de Afdeling Midden van de NTTB. De thuiswedstrijden spelen we op vrijdagavond in de Willisstee. De uitwedstrijden worden doordeweeks gespeeld, hierbij is de speelavond afhankelijk van de ontvangende vereniging. Momenteel spelen we de meeste van alle uitwedstrijden op vrijdag avond. Competitie en training voor de senioren is: Vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur (op competitie avonden 24.00 uur).

Sinds 2011 is er voor de veteranen mogelijkheid gemaakt om tegen een gereduceerd tarief onderling te spelen. Veteranen spelen recreatief op: vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Als je geïnteresseerd bent, kom eens langs op vrijdag om een balletje te slaan. Deugdelijk binnensportschoeisel zelf meenemen, een batje hebben wij wel. De eerste paar keer kun je vrijblijvend mee spelen om eens te kijken of het bevalt.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/tafeltennis/

Contact Tafeltennis

Commissaris van afdeling Tafeltennis is Gerrit van Veen. E-mail Tafeltennis Lid worden? Klik hier.

Jeugd Competitie

Momenteel hebben we geen jeugd meer die namens Veenland in de landelijke/regionale competitie speelt.

Jeugd Informatie

Trainingsavond Elke vrijdag avond traint de jeugd onder deskundige begeleiding van 19:00 tot 20:00 uur in zaal C van Willisstee. Jeugd competitie Momenteel hebben wij geen jeugdspelers die voor de jeugdcompetitie namens Veenland uitkomen. Bericht voor coaches en ouders, in de zaal mogen geen buitenschoen gedragen worden! Competitie jeugd

Senioren Competitie

Tegenwoordig doen we mee in zowel de duo- als reguliere competitie met in totaal 4 teams. 2e klas DUO Open op nieuw tabblad. 3e Klas DUO Open op nieuw tabblad. 4e Klas Open op nieuw tabblad. 5e Klas DUO Open op nieuw tabblad. 6e Klas DUO Open op nieuw tabblad.

Senioren Informatie

Trainingsavond Elke vrijdag avond trainen de senioren van 20:00 tot 22:00 in zaal C van Willisstee. Bij thuiswedstrijden en clubkampioenschappen wordt de zaal wat langer gehuurd. Daarnaast spelen de veteranen op vrijdag middag van 16:00 tot 17:00 in zaal C van Willisstee. Competitie De competitie wedstrijden beginnen tegenwoordig om 20:15. Daar we tegenwoordig ook Duo …