Biljarten

De afdeling biljarten van Veenland speelt elke donderdagavond in het bargedeelte van Willisstee. De ambiance van Stee-Inn blijkt aantrekkingskracht te hebben voor zowel beginnende als geoefende spelers. Op de eerste plaats wordt er op de clubavond gespeeld voor de interne competitie. Overige partijen tellen mee voor de laddercompetitie. Alle competitie partijen gelden ook voor de runners-up stand. Deze uitslag bepaald ook het moyenne voor het volgende seizoen.

Het accent van de clubavond ligt op recreatie en gezelligheid. Daarnaast is de jaarlijkse prijsuitreiking het hoogtepunt van de afdeling.

Daarnaast doen zij ook mee aan De Ronde Venen competitie georganiseerd door Biljartfederatie ‘De Ronde Venen’. In deze competitie wordt er, bij gebrek aan sponsoren, spelen zij onder de clubnaam ‘S.V. Veenland’ tegen andere verenigingen. De meeste wedstrijden worden op maandagavond gespeeld, maar soms wordt er uitgeweken naar de woensdagavond.

Lijkt het je leuk om mee te doen, kom gerust eens langs, je kunt dan vrijblijvend een paar keer meespelen. Indien gewenst kan je op dinsdagavond ook les krijgen. Oefening baart kunst!
 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/biljarten/

Biljart Clubavond

Tijdens de clubavond worden er een najaars- en voorjaarscompetitie gespeeld. Alle overige partijen tellen mee voor de laddercompetitie. Klik op onderstaande links voor de details.

Biljart Competitie

De biljartafdeling van Veenland speelt met een team mee in de Ronde Venen competitie. Bij gebrek aan sponsoren, wordt er onder de naam S.V. Veenland gespeeld  Meer informatie over de competitie binnen De Ronde Venen is te vinden op http://www.biljartfederatie.nl. De tussenstand is te vinden op BiljartPoint.

Contact Biljarten

Commissaris van de afdeling Biljarten is Ben Bunders, telefoon 0297-284307. E-mail Biljarten Lid worden? Klik hier.