Biljarten

De afdeling biljarten van Veenland bestaat uit 14 biljart(st)ers die wekelijks in Sporthal Willisstee samen komen. De ambiance van de Willisstee blijkt aantrekkingskracht te hebben voor zowel beginnende als geoefende spelers. In de Ronde Venen competitie wordt er onder de sponsor namen De Kuiper /Stee Inn en Stieva Aalsmeer gespeeld tegen andere verenigingen (zie http://www.biljartfederatie.nl/). Daarnaast wordt op de clubavond om de eerste plaats gespeeld in onze interne competities (ladder, onderling en runners-up). Het accent ligt op recreatie en gezelligheid, zeker bij de interne competitie. Daarnaast is de jaarlijkse prijsuitreiking (gecombineerd met een gezellige middag en een aansluitend diner) het hoogtepunt.

Lijkt je het leuk om eens mee te doen, maar heb je geen ervaring? Oefening baart kunst! Ben je geïnteresseerd, kom gerust eens een kijkje nemen op de donderdagavond. Je kunt vrijblijvend een paar keer meedoen als je wilt!

Sponsors:

Stieva Aalsmeer

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/biljarten/

Biljart Competitie

Tijdens de clubavond wordt een interne (ladder) competitie gespeeld. Klik op onderstaande links voor de details.

Biljart Teams

De biljartafdeling van Veenland speelt met twee teams mee in de Ronde Venen competitie. Er wordt niet onder de naam Veenland gespeeld, maar onder de namen van de sponsoren.  Meer informatie over de stand en andere zaken is te vinden op http://www.biljartfederatie.nl.

Contact Biljarten

Commissaris van de afdeling Biljarten is Ben Bunders, telefoon 0297-284307. E-mail Biljarten Lid worden? Klik hier.