Biljarten

De afdeling biljarten van Veenland die wekelijks in het bargedeelte van Willisstee samen komen. De ambiance van Stee-Inn blijkt aantrekkingskracht te hebben voor zowel beginnende als geoefende spelers. Bij gebrek aan sponsoren, wordt er in de Ronde Venen competitie wordt er onder de clubnaam S.V. Veenland gespeeld tegen andere verenigingen (zie http://www.biljartfederatie.nl/). Daarnaast wordt op de clubavond om de eerste plaats gespeeld in onze interne competitiesm te weten ladder, onderling en runners-up. Het accent ligt op recreatie en gezelligheid, zeker bij de interne competitie. Daarnaast is de jaarlijkse prijsuitreiking het hoogtepunt van de afdeling.

Lijkt het je leuk om eens mee te doen, maar heb je geen ervaring? Indien gewenst kan je op dinsdagavond ook les krijgen. Oefening baart kunst! Ben je geïnteresseerd, kom gerust eens een kijkje nemen op de donderdagavond. Je kunt vrijblijvend een paar keer meespelen als je wilt!
 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/biljarten/

Biljart Competitie

Tijdens de clubavond wordt een interne (ladder) competitie gespeeld. Klik op onderstaande links voor de details.

Biljart Teams

De biljartafdeling van Veenland speelt met een teams mee in de Ronde Venen competitie. Bij gebrek aan sponsoren, wordt er onder de naam S.V. Veenland gespeeld  Meer informatie over de stand en andere zaken is te vinden op http://www.biljartfederatie.nl.

Contact Biljarten

Commissaris van de afdeling Biljarten is Ben Bunders, telefoon 0297-284307. E-mail Biljarten Lid worden? Klik hier.