Gymnastiek

De afdeling Gymnastiek van Veenland kent drie leeftijdsgroepen.

Peutergymnastiek is voor driejarigen het verkennen van de wereld van de gymnastiekzaal. Op muziek wordt er geleerd te bewegen en te klimmen. De basis voor een sportief leven wordt gelegd!
Kleutergymnastiek is het vervolg voor de kleuters. Op een speelse manier kan er al snel meegedaan worden aan begeleide kattenstreken.
Vanaf 6 jaar wordt er op een speelse manier op toestellen of op de mat geoefend. Velen gaan door met de leerzame gymnastiek, anderen zien turnen als grote uitdaging. Aan deze groep geven we gehoor met extra trainingsmogelijkheden.

Corona-nieuws: De lessen zijn weer opgestart, leden zijn per mail op de hoogte gesteld, Neem contact op met afdelingscommissaris Aartje als je vragen hebt,

Verzoek: Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, wil je dit dan uiterlijk begin juni doen? Dit in verband met de groepsindelingen voor het volgende seizoen.

Binnen de vereniging wordt er elk jaar een onderlinge wedstrijd georganiseerd. Ieder kan op zijn niveau een medaille halen. Daarnaast wordt er binnen het gymnastiekrayon “De Vechtstreek” aan recreatieve en turnwedstrijden meegedaan.

Ben je geïnteresseerd, kom gerust eens een kijken op een van de trainingsuren. Klik hier voor de trainingstijden en de contributies.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/gymnastiek/

Contact Gymnastiek

Commissaris van afdeling Gymnastiek is Aartje Verkaik, telefoon 0297-285980. E-mail Gymnastiek Lid worden? Klik hier.

Contactformulier Afdeling Gymnastiek

Fotoalbum Gymnastiek

Dit is het fotoalbum van afdeling Gymnastiek!