Terug naar Volleybal

Leden gezocht oud competitiespelers

Volleybalvereniging Veenland zoekt oud-competitiespelers

Donderdagavond is de vaste volleybalavond bij Veenland in Wilnis. Naast de groep recreanten is er nog een herenteam actief. Dit gezellige team heeft jarenlang competitie gespeeld in de tweede en derde klasse, maar
besloot het vorig jaar iets rustiger aan te doen.
Mede door de andere invulling van de tijd tijdens de lockdown, het bereiken van de pensioenleeftijd en daarmee een andere invulling van vakanties en enkele blessures hier en daar, heeft het team zich afgelopen jaar toegespitst op de regionale Senioren competitie. Op de competitieavonden worden vier korte wedstrijden tegen verschillende teams gespeeld.

Het team werd kampioen, maar kampte wel met hier en daar een uitvaller. Om aankomend jaar verder op krachten te komen is Veenland op zoek naar oud-competitiespelers die het leuk vinden om iedere week een avondje te volleyballen en een keer per maand op vrijdagavond een competitieavond te spelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je een avond meedoen? Elke donderdag is er gelegenheid om mee te trainen.De training is van 20-21.30 uur in de Willisstee in Wilnis.

Uiteraard is er na de trainingsavond ruimte voor gezelligheid aan de bar.

Meer informatie via volleybal@veenland.nl .

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/volleybal/leden-gezocht-oud-competitiespelers/