Twee Veenland tafeltennis kampioenen!

Afgelopen vrijdag werden bij Veenland tafeltennis in Willisstee 2 kampioenen gehuldigd. Joost en Fabian werden in de 2e klasse met een enorme voorsprong van 13 punten kampioen en keren terug naar de 1e klasse. Alleen NSV 1 uit Nieuwegein wist hen 1 keer te verslaan met 3-2. Joost scoorde 89 % en Fabian 85 % winst. Het 5e team wist met Benjamin en Stijn kampioen te worden in de 6e klasse met 10 punten voorsprong op Houten. Ze wisten 8 keer met 5-0 te winnen : hoog tijd voor de 5e klasse, Zo breken de zelf opgeleide spelers dankzij de trainers Ellie en Marten duidelijk door. Bijna was er een 3e kampioen: team 2 eindigde in de 3e klasse gelijk met Utrecht. Uiteindelijk werd het verschil gevonden in 1 minder gewonnen game… Yannick en Martijn kunnen nu toe slaan in de voorjaars competitie.

Belangstellenden, je bent van harte welkom een paar keer gratis mee te spelen: op vrijdagen in Willisstee om 16 uur bij de veteranen, om 19 uur bij de jeugd en om 20 uur bij de senioren. Gezond en leuk! Doe mee!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/tafeltennis-nieuws/twee-veenland-tafeltennis-kampioenen/