Veenland turnsters winnen weer goud en zilver!

 

 

 

Veenland turnsters winnen weer goud en zilver!

 

Zaterdag 2 december werd in Amersfoort de 1ste voorronde voor de Bovenbouw gehouden. Voor Veenland deden in de eerste ronde de junioren Izzy en Kirsten mee. Ze turnden in een team met Gympoint. Izzy en Kirsten starten uitstekend op brug. Izzy had hier het hoogste cijfer. Op naar de balk ook hier 2 mooie oefeningen en ook de handstand telden dit keer. Op vloer ging het niet helemaal goed voor Kirsten tijdens de oefening. Izzy turnde een keurige vrije oefening.  Op sprong 2 mooie overslagen. Met hun team kregen ze de zilveren medaille en ook individueel behaalde Izzy zilver. Kirsten werk keurig 10de.

In de derde ronde moest Kimberly. Zij traint niet zoveel meer i.v.m. stage en dat konden was helaas merkbaar. We begonnen op balk, daar een hele mooie handstanddoorrol alleen was ze nu met de billen van de balk of nog op de balk toen ze viel….. . Op naar de vloer, hier turnde ze een salto voorover tot echt op haar billen , maar met een grote lach ging ze gewoon verder. Op sprong ging het gelukkig wel goed een mooie overslag. Op de brug helaas net niet de kip . Het was niet echt Kimberly haar dag, maar de andere turnsters in het team deden het uitstekend en werd het team toch 1ste.  We hebben heel veel plezier gehad en er maar enorm om gelachten . Volgende keer beter.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/veenland-turnsters-winnen-weer-goud-en-zilver/