Rabo Fietstocht 10 juni

Fiets mee en spek de kas van Veenland afdeling Tafeltennis!

Op zaterdag 10 juni vindt de derde Rabo Fietstocht plaats. Deze editie belooft wederom een waar spektakel te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Vast bedrag voor elke deelnemer
Veenland afdeling Tafeltennis heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer waar hij of zij voor fietst. Wij hebben deelnemersnummer 28. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 10,-, 30 km = € 20,- en 100 km = € 30,-) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wil je 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. Je ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. Je kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten. De stempelposten sluiten om 16.00 uur, dus zorg dat je op tijd weer terug bent.

Fiets ook mee!
Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen je gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de Rabo Fietstocht. Je doet toch ook mee?

Doel
Dit jaar fietsen we niet meer voor een mini tafeltennistafel, want die hebben we al. In een later nieuwsbericht meer over deze tafel. Dit jaar fietsen we voor kleinmateriaal. Zo hebben onze telborden hun langste tijd gehad en zijn nodig aan vervanging toe.

Speciaal voor de jeugd
Het jeugdlid dat het meeste geld weet op te halen met familie, vrienden, buren, etc. mag tijdens de zomervakantie een week lang de mini tafeltennistafel een weekje thuis gebruiken. Maak een foto van alle gestempelde stempelkaarten met deelnemersnummer 28 als bewijs.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/tafeltennis-nieuws/rabo-fietstocht-10-juni/