Veenland turners Senna en Cas winnen medaille op recreanten wedstrijd.

 

 

 

Zaterdag 20 mei werd in Sporthal Galgenwaard in Utrecht de recreanten wedstrijd gehouden. Ruim 400 kinderen uit het rayon turnden hun wedstrijd. Voor Veenland deden er 16 turners en turnsters mee.

 

In de eerste ronde waren de jongens aan de beurt. Olav, Cas, Loek, Boaz, Jay, Jaimy, Senna, Dave, Seppe. Voor sommige de eerste wedstrijd en er waren dan ook hier en daar zenuwen zichtbaar. Er werden hier en daar oefeningen omgedraaid of dingen vergeten. Maar verder werd er prima geturnd. Bij e prijsuitreiking bleek Senna de gouden medaille gewonnen te hebben en Cas een mooie bronzen medaille. Jay en Jaimy vielen samen met een gedeelde vierde plaats net buiten de medailles. Loek en Boaz werden 6de en 7de. Seppe 7de , Dave 10de en Olav 16de. Aan de andere kant turnde Marit. Zij turnden een prima wedstrijd met een uitstekende 5de plaatst op vloer. Marit werd 10de.

Maura mocht in de tweede ronde haar eerste wedstrijd turnen. Dit is best spannend en als je dan ook nog de juf kwijt bent is dat best eng. Maar nadat de tranen gedroogd waren turnde Maura een prima wedstrijd en behaalde ze een keurige 9de plaats.

Ruim een uur te laat begonnen wij aan de vierde ronde. Hierin turnde dit keer Jessy  haar wedstrijd. Haar beste oefening liet ze zien op vloer met een mooie 3de plaats. Ook haar andere oefeningen gingen heel netjes en ze  behaalde een prima 9de plaats.

Gelukkig liep de wedstrijd weer in en konden Jackie, Loïs , Samantha en Rosanne hun wedstrijd redelijk op tijd beginnen. Hier en daar lukte nog niet alles op brug en deed er Samantha iets heel raars op vloer, maar voor de rest deden ze het prima. Rosanne werd zelfs 1ste op vloer en 4de op brug. Samantha werd 4de op vloer en balk, en ook Loïs deed het uitstekend op balk met een 4de plaats. Samantha werd 5de , Rosanne 6de, Jackie 8ste en Loïs 15de.

Al met al een drukke dag maar we kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijd dag. Wil je ook eens meedoen met Veenland turners en turnsters  kom dan gezellig langs. Kijk op de website voor meer informatie.   

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/veenland-turners-senna-en-cas-winnen-medaille-op-recreanten-wedstrijd/