Veenland turnsters winnen 19 medailles op toestelfinales

 

Op zaterdag werd de laatste wedstrijd van het jaar gehouden. Iedere turnster kan zich plaatsen voor max. drie toestellen. De Veenland turnsters hadden 50 plaatsen bij elkaar geturnd. En uitstekend resultaat.

In de eerste ronde moesten de meeste turnsters hun wedstrijd turnen. Verdeeld over twee banen en op verschillende toestellen was het af en toe een beetje hectisch maar gelukkig was er hulp van Antoinette, Sascha, Kimberly, en Simone. We zagen op sprong mooie overslagen , op brug werden er mooie zwaaien geturnd en salto’s af. Op balk was er hier en daar een val maar gelukkig werden er ook strakke oefeningen geturnd. Op vloer werden er mooie overslagen, salto’s , flikflakken geturnd. Iedereen kon dan ook niet wachten op de uitslag.

De uitslag was als volgt: Op brug  een gouden medaille voor Noë en Tanja, een bronzen medaille voor Kirsten, Julia.

Op balk een  gouden medaille voor Tanja, een zilveren medaille voor Julia, Nema en Noë en een bronzen medaille voor Mette en Jara.

Op vloer een gouden medaille voor Izzy, een zilveren medaille voor Mette, Megan, en een bronzen medaille voor Jasmijn, Tanja en Danae.

In de tweede ronde hadden we het een stuk rustiger. Drie turnsters mochten laten zien wat ze konden. Dit deden ze uitstekend. Er was een zilveren medaille voor Sascha op sprong(ondanks een pijnlijke enkel) en een bronzen medaille voor Nora op sprong en brug.

We kijken terug op een uitstekend seizoen en bedanken alle juryleden Celine, Sabine, Tanja, Kimberly ,Marijke en Antoinette .  We bedanken ook de ouders die toch iedere wedstrijd er weer bij zijn om hun dochter aan te moedigen.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.

 

 

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/veenland-turnsters-winnen-19-medailles-op-toestelfinales/