Skyler, Sanne en Myrthe Clubkampioenen Veenland gymnastiek

Skyler, Sanne en Myrthe clubkampioen bij Veenland gymnastiek!

 

Zaterdag werd er in de Willisstee weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden .Ook dit jaar weer gesponsord door Schaaphuizen V.O.F. Wat zouden we moeten zonder onze juryleden en vrijwilligers dus die willen we hartelijk bedanken voor hun hulp.

S morgens was het de beurt aan de recreanten turners en turnsters. De jongens turnde op rek, vloer, sprong en gelijke brug.  Met mooie oefeningen werd in het groepje Skyler 1ste, Hugo 2de en Hudaifa 3de en Tobias 4de.

Clubkampioen werd Skyler.

Ook turnde de meisjes recreanten van de maandag.  Hier werd op ongelijke brug, vloer, sprong, en balk geturnd. Ze waren verdeeld in groepjes , iedereen op zijn eigen niveau.

1ste : Feline, Charlize, Loïs, Jessy,

2de   : Quinty, Mia, Sara, Kathelijne

3de : Noa, Nora, Savannah, Nikki, Avé, Isa en Inez.

In de tweede ronde was het de beurt aan de recreanten turnsters van dinsdag het 1ste uur.Hier deed ook een groepje mee met de talentenoefenstof.  Iedereen deed heel goed zijn best en zelfs de Juf heeft een mat oefening mee gedaan met Merel.

1ste  : Livv, Sanne, Loïs, Nadine en Sanne

2de : Syl, Fleur, Emma, Sophie en Romeé

3de  : Silvie, Jana, Noor, Tifa, Robine, Isabel, Merel, Elize, Fabiën, Lauren, en Anna

Daarna was het de beurt aan de recreantenturnsters van het 2de uur. Dit werd een spannende wedstrijd want iedereen lag dicht bij elkaar.

1ste : Siënna, Sterre, Romy, en Diana

2de : Maartje, Sofie ,Mia, en Sylvie

3de : Lise, Kris, Teddy, Lisa, Lubya, Krysthina, Thiphaine en Liz

Daarna was het spannend wie werd er Clubkampioen en dat was Sanne van Vianen.

Als laatste was het de beurt aan onze selectie turnsters. Hierbij ook een groepje talenten die sinds kort meedoen met de selectie. Er werden mooie oefeningen geturnd en op het allerlaatste hebben we allemaal tegelijk de vloer gedaan. Eerst de talenten , toen niveau 7 en daarna niveau 6 en als laatste de junioren en senior. Zo kon je goed zien wat ze in de loop van de jaren leren.

1ste: Ilse, Myrthe, Evi, Izzy

2de:  : Chloé, Alex, Helena, Kimberly

3de : Sunday, Isabel, Cataleya, Jadey, Rosa, Zjoske, Vera, Kirsten en Bloem

Clubkampioen werd Myrthe Landwaart.

We kijken terug op een gezellige wedstrijd!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/skyler-sanne-en-myrthe-clubkampioenen-veenland-gymnastiek/