Prima wedstrijd voor Veenland turnsters Emma en Noé

Zaterdag was in Amersfoort voor Noé en Emma alweer de tweede voorronde van het seizoen. Er was weer hard getraind en het doel voor vandaag was dat Noé zou springen over de pegasus en Emma niet teveel punten zou verliezen door een val.

Ze begonnen op balk en dit ging prima Emma turnde een mooie handstand en werd 6de op de balk en Noé turnde ook een mooie oefening. Op vloer turnde Noé een mooie overslag en ook de rest van de oefening ging super en ze werd beloond met het 4de cijfer. Emma raakte een beetje de route van de oefening kwijt en helaas lukt de overslag nog niet helemaal.

 Op naar sprong niet het favoriete onderdeel van deze turnsters. Met in turnen lukte Noé het niet om de knop om te zetten. Maar tijdens de wedstrijd toch 2 sprongen, super trots op haar. Emma sprong twee mooie overslagen zonder val dit keer.

Op naar de brug. Helaas lukte het op hurken bij Emma niet. Ze zat op de ligger maar viel er helaas af maar de salto af lukte prima. Noé had twee grote blaren op haar hand maar ondanks dat turnde ze een strakke oefening en werd 3de op dit toestel. Uiteindelijk is Noé 5de  geworden en Emma net als de vorige keer op de 11de plaats. We zijn trots op deze meiden, het is voor Emma het eerste jaar en ze heeft super veel geleerd en Noé heeft veel nieuwe onderdelen geleerd. Op naar de toestel finale.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/prima-wedstrijd-veenland-turnsters-emma-en-noe/