Veenland turners en turnsters succesvol op mini drie en vierkamp!

Zaterdag 2 april werd eindelijk na 2 jaar weer de mini drie en vierkamp gehouden, In februari ging die helaas niet door maar gelukkig gooide nu corona geen roet in het eten.

De jongens mochten in de eerste ronde turnen. Deveaughn, Hugo, Tobias, Siem en Rubin lieten mooie oefeningen zien. Voor de meeste was het hun allereerste wedstrijd. Alle twee de ploegen behaalde een gouden medaille. Daarna de beurt aan Veenland 5 Jolieke, Marit, Maura en Elize zijn “oude rotten” in het vak. Ze turnden een uitstekende wedstrijd en met maar liefst 5 punten verschil met nummer 2 werden ze eerste.

Daarna de beurt aan Veenland 4. Hierin turnden Margje, Nadin, Joelle, Dewi en Deborah. Ze begonnen op balk wat onzeker en hier en daar een val door de zenuwen maar daarna gingen de andere twee toestellen uitstekend en dat werd beloond met een zilveren medaille.

Daarna de beurt aan Veenland 3. Myrthe, Syl, Evi, Sunday en Alex turnden super strakke oefeningen en kregen zelf complimenten van de jury dat ze zo netjes turnden. Ze werden op 3 toestellen de beste en ze kregen de gouden medaille omgehangen. 

Als laatste mochten Veenland 1  Chloe, Maartje, Liz,  Thamar , Ilse en Lise. Lise zit er pas 3 weken op en dan al gelijk meedoen met de wedstrijd, top Lise. Ze deden het uitstekend. Met mooie oefeningen turnden ze zich naar de 4de plaats. Helaas net buiten de medailles.

In Veenland 2 turnden Romy, Jadey, Isa, Cataleya en Eva. Voor hun allemaal hun eerste wedstrijd. Ze hadden veel plezier en er werd zelfs gedanst tussen de oefeningen door. Ze deden het uitstekend en werden keurig 6de.

Tot slot wil ik Marijke en Bianca en Senna bedanken voor het jureren en Antoinette voor meehelpen met de begeleiding.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/turners-en-turnsters-succesvol/