Marijke neemt na 50 jaar afscheid van Veenland gymnastiek

 

   

Op donderdag 16 juli nam Marijke afscheid van Veenland gymnastiek. Zij begon zelf als klein meisje van 6 jaar met turnen bij Veenland. Nadat ze zelf stopte met turnen is ze gaan helpen bij de lessen. Er kwamen drie dochters en ook die gingen turnen en Marijke bleef helpen met de lessen en ging zelf de kleuters les geven. Nadat de dochters stopten had Marijke er nog niet genoeg van en bleef bij de selectie helpen en werd ook jurylid.

Maar nu na bijna 50 jaar is er echt tijd gekomen voor wat anders. Inmiddels oma van 2 prachtige kleinkinderen gaat ze genieten van het oppassen op de kleinkinderen en van haar hobby’s fotografie, tuinieren, fietsen. Van alle trainsters, bestuursleden en sponsor Schaaphuizen V.O.F kreeg ze een prachtig tuinbeeld en boek vol met herinneringen, foto’s en berichtjes van de selectie turnsters.

Het Veenland omni bestuur had nog een verrassing voor haar . Marijke werd lid van verdienste van Veenland. Zeer verdiend!.  

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/marijke-neemt-na-50-jaar-afscheid-van-veenland-gymnastiek/