Izzy, Timo, Syl clubkampioenen 2022

Izzy, Timo en Syl de nieuwe clubkampioenen Veenland gymnastiek!

 

Zaterdag werd er in de Willisstee de clubkampioenschappen van Veenland gymnastiek gehouden . De wedstrijd werd weer gesponsord door Schaaphuizen vof. Als eerste waren de jongste turnsters aan de beurt.

Groep 1 bestond uit Maartje  Nova, Romy, Chloe, Cataleya, en Sienna. Ze deden allemaal hun best en het werd een spannende wedstrijd.  Uiteindelijk werd Chloe 1ste, Sienna ( pas 2 weken op turnen) 2de en Nova 3de. Op de 4de plaats en ook een medaille Romy en Cataleya

Groep 2 Sunday, Myrthe, Alex, Linne en Syl turnden op de brug al een buikdraai, arabier af van de balk en dat resulteerde in de volgende uitslag. Syl werd 1ste, Myrthe 2de, Alex 3de en Linne en Sunday 4de.

Groep3 Sanne, Liz, Evin, Fem en Lise. Voor allemaal hun eerste wedstrijd dus best spannend maar ze deden het uitstekend en Sanne en Liz turnden zelfs al de buikdraai . Liz werd 1ste, Lise 2de, Sanne 3de en Evin en Fem 4de.

Groep 4 Liz, Jadey, Isa, Diana, en Silvie. Bij deze groep was het spannend ze zaten allemaal dicht bij elkaar. Jadey werd 1ste, Diana 2de , Silvie ook net op gym 3de en Liz en Isa 4de.

Bij de jongens turnden Timo, Tobias, Siem, Deveaughn, en Rubin hun wedstrijd. het was even wennen omdat ze met de turnsters mee turnden en ipv balk deden ze natuurlijk brug gelijk. Timo werd 1ste en clubkampioen , Siem 2de , Tobias 3de en Deveaughn en Rubin 4de.

Bij de recreatie meisjes 9 jaar en ouder hadden we drie groepen. Ze turnden allemaal mooie oefeningen. Op vloer mooie arabieren , radslagen met 1 arm , op balk loopsprongen en arabieren af, op sprong handstandplatvallen en zweefrollen.

De uitslag is als volgt: 1ste  Nadin, Ilse, en Marit. 2de Maura, Dewi, Dominique. 3de Angelique en Margje, en 4de Sanne, Thamar en Malissa.                                                                           De clubkampioen bij de recreatie meisjes werd Syl.

Als laatste de selectie. Ook hier drie groepen de pupillen, de jeugd turnsters en de Junioren / senioren.  Ze hebben op de voorronden al mooie resultaten geboekt en ook vandaag lieten ze mooie oefeningen zien . Op sprong werden er overslagen, half in half uit gesprongen en op het verhoogde vlak werden er dit keer salto,s en hele hoge en verre zweefrollen geturnd.

De jeugdturnsters deden allemaal een salto op vloer en zelfs een flik flak kwam er voorbij.  Op brug allemaal keurige oefeningen en ook op balk bleven ze bijna  allemaal staan.  

1ste werden  Demi, Izzy, Zjoske. 2de Bloem, Jasmijn, Aster. 3de Kimberly, Helena, Eloise en 4de Lisa, Kirsten, Vera.

We bedanken alle juryleden en andere vrijwilligers die geholpen hebben deze dag                                                                   

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/izzy-timo-syl-clubkampioenen-2022/