Gezellige Pietengym bij Veenland gymnastiek

 

Op dinsdag 29 november werd de Willisstee omgetoverd tot een Gympieten oefengymzaal.

Er werd geoefend om goed te klimmen op de touwladder, er werd gesprongen op de tumblingbaan om zo hoog genoeg te kunnen springen.

Ook werd er geklauterd tegen een muur om daarna de pakjes in de schoorsteen te gooien en was er een hindernisbaan waar alle pietjes overheen moesten. Tot slot werd er ook nog gedanst.

 

Nadat de drie gympieten overlegd hadden bleken alle 70 kinderen een Pietendiploma en een lekker chocolade letter  te krijgen.  Daarnaast werden de winnaars van de grote clubactie bekend gemaakt en het bedrag wat we op gehaald hebben. Een record bedrag van ruim 3000 euro.  Iedereen ging met een grote glimlach naar huis.

 

Op vrijdag was het de beurt aan de allerkleinste de peuters van het ouder en kind gym uur onder leiding van Juf Mary.  Ook daar werd er geklommen, gesprongen, geklauterd en ook daar was iedereen geslaagd voor zijn pietendiploma. Iedereen ging hier ook met wat lekkers naar huis

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/gezellige-pietengym-bij-veenland-gymnastiek-2/