Veenland biljarten – Eerste 10-beurten toernooi

Maandag 7 november  hoefde het biljartteam van Veenland niet te spelen in de Ronde Venen competitie, daarom werd besloten om een extra clubavond te organiseren. Om er een speciaal tintje aan te geven werd een toernooi gehouden. Normaal gesproken zou een 8-kamp (28 wedstrijden) nooit op één avond gespeeld kunnen worden, daarom werden partijen van slechts 10 beurten gespeeld. Dat betekent dat men snel van start moest, want voor je het weet was de partij alweer afgelopen. Het tempo zat er dus de hele avond goed in. Iedereen had wel partijen die ruim boven moyenne werden gespeeld, maar uitschieters naar beneden waren er ook bij. Eén speler had zelfs de pech om 0 caramboles in een partij te scoren.

Aan het eind van de avond waren er twee winnaars. Paul had 5 van de 7 partijen gewonnen. Daarnaast eindigde het kersverse lid Jos met een moyenne percentage van net geen 105 %. Alle deelnemers vonden dit toernooi voor herhaling vatbaar.

Bij Veenland biljarten is er nog voldoende ruimte voor nieuwe spelers. Op elke donderdagavond wordt er in de foyer van Willisstee, wedstrijden gespeeld voor de reguliere interne- en laddercompetitie. Eventueel kunnen beginnende biljarters ook op dinsdagavond les krijgen. Daarnaast heeft Veenland op dit momenteel één team dat in de Ronde Venen competitie meespeelt onder de clubnaam “Veenland”.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/biljart-nieuws/veenland-biljarten-eerste-10-beurten-toernooi/