Danae met een mooie 9de plaats door naar de District finale

 

Afgelopen zaterdag werd in Amersfoort de regio finale voor de D2 gehouden. Danae had zich middels de voorronde geplaatst. In goed gezelschap van Izzy die haar kwam steunen tijdens de wedstrijd.

Ze begon de wedstrijd met een super oefening aan de brug. Dit werd beloond met een 13.000. Op de balk stond ze als een huis na iedere sprong en draai. Koprol de op handstand erop dus het cijfer voor de technische score 7.75 en totaal 13.150 viel ons een beetje tegen . Maar goed het blijft een jurysport dus gewoon door en op naar de vloer. Hier was Danae met de arabier radslag een beetje dronken , en ook de radslag met 1 arm ging niet helemaal recht maar de andere onderdelen turnde ze  super strak. Ze kreeg een  12.800 Als laatste sprong. Hier had ze de laatste tijd wat moeite mee en op de voorronde turnde ze zelfs een koprol maar dankzij “Kees” lukte het handstandplatvallen weer. Vandaag werd het harde werken beloond met twee hele mooie sprongen en hoge cijfers.(13.300) Uiteindelijk behaalde Danae met puntentotaal van 52.250  de 9de plaats en dat is goed voor een plaats op de district finale.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/danae-met-een-mooie-9de-plaats-door-naar-de-district-finale/