VEENLAND GYMNASTIEK VIERT 50 JARIG BESTAAN

Op 1 november bestond Veenland 50 jaar. Veenland begon met 4 afdelingen : Gymnastiek, Tafeltennis, Volleybal en Badminton. Later kwamen daar nog Basketbal , Streetdance, Zaalvoetbal. Zaalhockey, Ballet, Judo, Jazzballet, en Biljart. Op het hoogte punt had Veenland 573 leden . Nu bestaan alleen nog de afdelingen Tafeltennis, Volleybal. Gymnastiek, Biljart, Badminton en Zaalvoetbal en is het aantal leden een stuk minder.

In 2003 werd Veenland getroffen door de brand van de Willisstee. Iedereen zetten alles op alles om onderdak elders te vinden en gelukkig heeft iedereen een vervangende zaal gevonden en kon er door gesport worden. In 2004 konden we de nieuwe Willisstee weer in gebruik nemen .

Nu in 2020 is er de corona, niet mogen gymmen, later mochten we gelukkig buiten gymmen en met inzet van iedereen is dat bij gymnastiek goed gelukt. Helaas kunnen we het  50 jaar bestaan niet uitgebreid vieren maar dat houden ze nog tegoed.                         

We moesten daarom iets anders verzinnen voor de jeugdleden van Veenland en dat is gelukt. Alle turners en turnsters krijgen hun eigen mascotte en een lekkere zuurstok. 

 

 

 

 

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/veenland-gymnastiek-viert-50-jarig-bestaan/