Pietenfeest bij Veenland gymnastiek

img-20161129-wa0005

 

 

Op dinsdag 29 november werd er een Pietenfeest gehouden bij Veenland gym. Ruim 40 kinderen kwamen naar de Willisstee waar een heel parcours was uitgezet. Alle kinderen konden namelijk hun Pietendiploma halen. Ze moesten pakjes door de schoorsteen gooien, via een touwladder omhoog klimmen, op een schuin dak lopen. Er kwamen drie pieten langs om te kijken of ze het wel goed deden. Dit waren Piet Melanie, Tekenpiet en Danspiet. Speciaal voor danspiet hadden we geoefend op de pieten gymdans.  Vol enthousiasme werd er gedanst en de pieten deden mee.

Ook was er aan de kinderen gevraagd of ze een mooie tekening of knutsel werk te maken want tekenpiet kwam en die heeft de mooiste uitgezocht. Anna, Roan, Vera en Femke waren de gelukkige winnaars.  Aan het eind was iedereen geslaagd voor zijn pietendiploma en met nog wat lekkers ging iedereen weer naar huis. De pieten bleven nog even voor de oudere turnsters en deden mee met de mannequin challenge.

 20161129_163954 20161129_163047

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/gymnastiek-nieuws/pietenfeest-bij-veenland-gymnastiek/