Gearchiveerd: Rabo Fietstocht 2014

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

Op zaterdag 14 juni vindt de eerste Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Een nieuwe manier van sponsoren

Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen voortaan hun kas spekken door mee te doen aan de Rabo Fietstocht.

Vast bedrag voor elke deelnemer

Hoe werkt dat dan? Veenland heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 107.
Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (30 km = € 5, 60 km = € 8 en 100 km = € 12) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 750. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. U start tussen 9.00 en 13.00 uur bij een van de vier startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht en het Mobiel Servicepunt in Kockengen bij Zwembad De Koet. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat te nuttigen.

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de Rabo Fietstocht. Samen sterker. U doet toch ook mee?

Link naar de website van de Rabo Fietstocht.

Er zijn verschillende afstanden uitgezet door fietsverenigingen TTC De Merel en WTC Woerden. Kies je afstand en je route!

Rabo Fietstocht Blauwe Route Woerden – Kockengen (ca. 30 km) >Blauwe route

Rabo Fietstocht Rode Route Woerden – Bodegraven (ca. 35 km) >Rode route

Rabo Fietstocht Paarse Route Mijdrecht – Amstelhoek (ca. 30 km) >Paarse route

Rabo Fietstocht Groene Route Mijdrecht – Kockengen (ca. 30 km) >Groene route

Rabo Fietstocht Zwarte Route Woerden – Bodegraven – Zegveld (ca. 60 km) >Zwarte route

Rabo Fietstocht Roze Route Woerden – Bodegraven – Mijdrecht – Kockengen (ca. 100 km) >Roze route

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/rabo-fietstocht-2014/