»

dec 01

Gearchiveerd: Veenland Heren 2 moeizaam langs Spaarnestad

Vrijdag 28 november jl. speelde het tweede team van Veenland volleybal een thuiswedstrijd in de Willisstee tegen Spaarnestad uit Haarlem. Veenland staat op de laatste plaats mede door het geringe aantal wedstrijden dat ze tot nu toe in verhouding met de overige ploegen in haar poule heeft gespeeld. Veenland begon zeer goed aan de wedstrijd en alles lukte zodat ze al snel met 15-3 voorstonden. Door overmoed en gerommel aan Wilnisse kant kwam Spaarnestad nog redelijk terug, maar zij konden niet voorkomen dat Veenland deze set met 25 – 16 op hun naam mocht schrijven. De tweede set was het spel van de ploeg uit Wilnis minder en Spaarnestad kwam steeds beter in hun element. Toch wist Veenland deze set nipt tot een goed einde te brengen, 25 -22 in Wilnis voordeel.

De derde set was voor Spaarnestad, door slecht optreden aan Wilnisse kant dat door foute passing niet tot aanvallen toe kwam. De vierde set was weer voor de Haarlemmers, maar Veenland was weer op de goede weg 21 – 25 . Er was dus een vijfde set nodig, Veenland ging er meteen vol in en bij de veldwissel stond Veenland al met 8 – 3 voor. Het werd nog even spannend door een goed serverende Spaarnestad, maar uiteindelijk was deze set 15 – 10 en dus ook de eindoverwinning voor Veenland. Door deze zege heeft de ploeg uit Wilnis de laatste plaats verlaten en met nog drie wedstrijden in te halen kan het zeker nog enige plaatsen stijgen, al zal het spel wel iets beter moeten.

Veenland 2 2014 - 2015

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/volleybal-nieuws/veenland-heren-2-moeizaam-langs-spaarnestad/