»

feb 26

Gearchiveerd: Veenland Tafeltennis tegen WIK & Woerden

2014 week 09

Deze week werd er alleen door de senioren competitie gespeel. Het eerste team speelde thuis tegen WIK 3 maar moest het dit keer zonder Ron doen. Gelukkig was Joost weer in goeden doen en won zijn 3 partijen met volle overtuiging. Geen enkele game ging naar de tegenstanders! Ton wist 1 partij op zijn naam te zetten. Bij zijn twee andere partijen maakte hij het de tegenstanders wel moeilijk door een paar games te winnen. Voor Fabian waren de tegenstanders een maatje te groot ook al scheelde het niet veel. In zijn laatste partij werd het een spannende 5-setter die met 11-13 naar de tegenstanders ging. Het dubbel dat dit keer uit Joost en Fabian bestond werd snel in drie├źn gewonnen.
Het tweede team speelde thuis tegen WIK 5 en begon met 4 spannende 5-setters, waarbij de punten netjes werden verdeeld, tussenstand 2-2. Alexander, Ramon als Martijn wonnen uiteindelijk van dezelfde tegenstander, daarnaast ging ook het dubbel naar Veenland. Na afloop werd er nog gezellig geborreld met de twee teams van WIK, met de nodige hapjes en drankjes.
Het derde team speelde uit tegen Woerden 11. Helaas of misschien gelukkig speelde de tegenstanders met 2 man, hierdoor stond het bij aanvang al meteen 0-3 in het voordeel van Veenland. De eerste twee partijen gingen snel naar Woerden. Tijdens het dubbel kon Veenland veel tegenstand bieden, maar helaas het punt kregen ze niet. Daarna werden er nog 4 partijen gespeeld waarvan Bob er eentje wist te winnen. Ernst en Ries gingen beide puntloos naar huis.

09. Team S1


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/tafeltennis-nieuws/veenland-tafeltennis-tegen-wik-woerden/