»

feb 12

Gearchiveerd: Tafeltennis Veenland wint 2 maal met 9-1

2014 week 07

Tafeltennis vereniging Veenland uit Wilnis doet goede zaken. Zowel het derde senioren team als het eerste jeugdteam winnen met 9-1. De senioren (opstelling Ries, Gerrit, Derk en vierde man Bob) winnen in de zesde klasse van ONI (IJsselstein) en staan daarmee verrassend op een gedeelde tweede plaats na 3 speelweken. Of ze deze mooie plek kunnen vasthouden is voorlopig de vraag. Het eerste jeugdteam (opstelling Martijn, Victor en Denise) weet na 10 spannende partijen met lange rally’s met dezelfde uitslag te winnen van SHOT (Soest) en blijven daarmee op kop staan na 2 speelweken. Dit jeugd team is met de kerst gepromoveerd naar de vijfde klasse en weet ook nu weer met een hoge score thuis te komen. De jongens van SHOT hadden het er maar moeilijk mee, zij zijn namelijk ook net gepromoveerd en daardoor niet gewend te verliezen. Eén van de tegenstanders wilde zelfs zijn partij opgeven omdat hij niet wilde verliezen. We weten echter allemaal dat opgeven geen optie is.

Verder heeft bij de senioren het eerste team (opstelling Ron, Joost en Ton) het niet gemakkelijk in de derde klasse. Na een eerder gelijk spel en een 8-2 overwinning, moesten ze deze keer hun meerdere zien in Woerden na een 9-1 nederlaag. Het tweede team (opstelling Harry, Martijn en Ramon) wist deze week te winnen met 6-4 van Gispen (Culemborg). Hiermee blijven ze Hilversum net voor en behouden de derde plaats.

Het tweede jeugdteam (opstelling Valentino en Jayden) heeft het moeilijk. Ze moesten deze keer met een mannetje minder naar SVO (De Meern) waardoor ze met een 3-0 achterstand begonnen. Maar uiteindelijk wisten ze toch nog 3 punten mee naar huis te nemen. Als dit team weer op volle sterkte is kunnen we zeker meer van ze verwachten.

Komende zaterdag hebben beide jeugdteams het thuisvoordeel in de Willisstee. Het eerste mag zijn krachten laten zien tegen het meidenteam van Hilversum. Het tweede speelt tegen Over ’t Net (Amersfoort).  Twee van de senioren teams spelen thuis op vrijdag. Het eerste team tegen De Schans (Montfoort) en het tweede team tegen Hilversum. Het derde mag naar SHOT (Soest) waar onderling wordt gevochten om de tussentijdse tweede en derde plek.

kop_news_rv

news_rv_wk07_2014


Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.veenland.nl/nieuws/tafeltennis-nieuws/tafeltennis-veenland-wint-2-maal-met-9-1/